KW header 1 KW header 2 KW header 3
 

Maak kennis met de trainers en coaches van Kleuren-Wijs!
Op deze pagina stellen ze zichzelf en hun werkgebied aan je voor.

Nederland:
Esther Kamphuis - Donkerbroek (Fr)
- Judith Zijlstra - Joure (Fr)
- Inge Heezen - Nijmegen (Gld)
- Nicole van Rijnsbergen - Bruchem/Wordragen (Gld)
- Hetty Maas - Losser (Ov)
- Yvonne ten Wolde - Houten (Ut)

België
Anne Sophie Martens - Antwerpen
- Nele Huys - Sint Niklaas
- Marleen Van Schoor - Gent
- Sandra Aendekerk - Genk
- Ellen Van Gansewinkel - Peer
- Cindy Bastiaens - Geel

Graag tot ziens bij Kleuren-Wijs!


Esther Kamphuis
Ik Lief Mij - Donkerbroek (Fr)

 

In mijn Kleuren-Wijs praktijk richt ik me op pubers en de begeleiders of ouders van pubers. Met mijn ervaring in het voortgezet onderwijs en als moeder van twee pubers ken ik het, met elkaar in strijd lijkende, verlangen naar autonomie en de behoefte aan ondersteuning van een volwassene in deze ingewikkelde fase van hun leven. Juist omdat er zo veel met ze gebeurt, kan ondersteuning op het gebied van persoonlijke ontwikkeling  heel krachtig zijn en bijdragen aan groei waar ze de rest van hun leven wat aan hebben.

Als ouder of begeleider van pubers is het lastiger als ooit om vanuit liefde te leven. De behoefte aan erkenning en waardering wordt vaker niet ingevuld wat het lastig maakt om bij jezelf te blijven en vanuit je hart de verbinding aan te gaan.

Naast persoonlijke begeleiding geef ik trainingen aan docententeams in het voortgezet onderwijs. Authentiek leiderschap is wat werkt bij de nieuwe generatie en het Kleuren-wijs gedachtegoed helpt je bij het verwezenlijken hiervan.

In mijn praktijk wil ik het Kleuren-Wijs gedachtegoed leven en uitdragen en pas ik homeopathie en geweldloze communicatie toe. Deze combinatie maakt dat ik prachtige stappen mag begeleiden in persoonlijk groei. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk 'ik lief mij' waarin leven vanuit liefde voor jezelf centraal staat.

Voor meer informatie: www.ikliefmij.nl
 


Judith Zijlstra
Joure (Fr)

Toen ik met Kleuren-Wijs in aanraking kwam, dacht ik meteen: Dit is wat ik ieder kind gun!

In deze onrustige wereld, waarin wij op dit moment leven, is het belangrijk om stevig in je schoenen te staan. En dat is precies wat de kinderen bij Kleuren-Wijs leren.

Kleuren-Wijs is een levenswijze die voor een stevig fundament zorgt waarop het kind zijn leven vanuit kracht, liefde en zelfvertrouwen kan opbouwen.
Ik werk met groepjes van 4 kinderen in de basisschoolleeftijd. Zij komen wekelijks een middag na schooltijd bij mij. Met behulp van verhalen, rollenspelen, oefeningen, creatieve activiteiten en spelletjes wordt Kleuren-Wijs aangeboden.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met me op.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inge Heezen
Nijmegen (Gld)

Liefde voor het leven, met alles wat daarbij komt kijken,
is de basis voor mijn coaching en creaties.
Het is mijn passie en mijn missie,
om jou dit te laten zien.

In mijn praktijk bied ik individuele sessies aan, waarbij ik je begeleid naar de verbinding naar jezelf, de ander en je eigen bron van creatie. Vanuit mijn werk als docent Tekenen heb ik ook onderwijservaring met Kleuren-Wijs. Daarnaast maak ik illustraties, die ik verbind vanuit mijn hart tot op het papier.

www.facebook.com/ingeingridcoachcreatie
www.inge-ingrid.nl


Nicole van Rijnsbergen
Balance & Connection - Coaching met paarden – Natuurgeneeskunde voor hond en paard - Ontspanningsmassage - Bruchem/Wordragen (Gld)

Kleuren-Wijs heeft mij weer laten voelen wat het is om een diepe liefdevolle verbinding met mezelf te hebben. En is dan ook een levenswijze waar ik jong en oud graag mee kennis wil laten maken zodat ook jij kunt voelen en ervaren wat er in je leeft en wat er nodig is om weer balans in je leven te kunnen creëren.

Mijn passie is zowel mens als dier op een liefdevolle manier te ondersteunen in hun proces. Dit kan door een natuurgeneeskundig consult voor je dier, waarbij ik samen met jou bekijk waarom je dier een klacht laat zien. Omdat de verbinding tussen mens en dier enorm sterk is kan er een stukje van jou als eigenaar van invloed zijn op het geheel.
Hierin help ik je graag verder d.m.v. Kleuren-Wijze sessies om jou als eigenaar bewuster te maken. Je zal ervaren dat dat wat je misschien al wel weet ook gevoeld mag gaan worden. Er zal daardoor meer innerlijke rust ontstaan, waardoor jij en je dier bewuster en gezonder verder kunnen wandelen op jullie pad. Ook zonder dier ben je uiteraard van harte welkom in mijn praktijk.

Tel. 06 - 51629531


Hetty Maas
Losser (Ov)
 

Kleuren Wijs zorgt ervoor dat ik handen en voeten kan geven aan belangrijke kennis in de begeleiding van jongeren. Ik pas het toe in mijn rol als leerlingbegeleider/vertrouwenspersoon bij het Twents Carmel College in Losser, tijdens de sociale vaardigheids- en faalangsttrainingen, de drama- en Kleuren Wijs lessen. Het is fijn om leerlingen bewuster en gelukkiger te zien worden.

Ik sta open voor verzoeken van groepen of individuen die dit ook willen ervaren.

Hetty Maas
Scholtinkstraat 7
7581 GG Losser
Tel. 053 - 5386165/06 -12638015
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Yvonne ten Wolde
Houten (Ut)

Mijn leven heeft in het teken gestaan van het ontwikkelen van liefde voor mezelf. Het is mijn passie om mijn kennis hiervan door te geven.

Ik bied een workshop zelf-acceptatie aan. In deze workshop onderzoeken we wie jij bent en wat jij nodig hebt om jezelf te accepteren. Uitgangspunt is verbinding met jezelf en leven vanuit je hart.
De workshop kan individueel gevolgd worden of in kleine groepjes.

Tel. 06 - 27568265
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


BELGIË

Anne Sophie Martens
KW Life Coaching met paarden - Antwerpen

Door haar sterk empathisch vermogen en een jarenlange ervaring met paarden gaat zij de uitdaging aan om Kleuren-Wijs en deze nobele dieren te verbinden. Iets wat niet te vergelijken is met iets anders omdat het geen methode is maar een energie. Een paard spiegelt en reageert op het moment wanneer BEWUSTMAKEN nodig is. Kleuren-Wijs in verbinding met paarden gaat zelfs verder. Door het innerlijke ik terug te leren voelen ga je BEleven en hoef je niet meer te OVERleven.

Er worden sessies met grondoefeningen aangeboden op locatie waar je weer mag voelen in verbinding met jezelf en met de ander. Individueel voor particulieren of in groepjes van max. 6 personen voor bedrijven.

www.annesophiemartens.com
www.lifecoachingmetpaard.be


Nele Huys
Violet Puur - St Niklaas (Oost-Vlaanderen)


Kleuren-Wijs is voor mij een levens-Wijze, terug bij jeZELF komen.
De verbinding maken met je heart en intuïtie en dat zijn we eigenlijk een beetje verleerd.
Als je die rust, het gewoon jeZelf mogen zijn ervaart, met alles wat is, je mindere kantjes, je talenten,
je waardes, je eigen grenzen, ... de grenzen van een ander,.... dan kan je het leven met al haar facetten ook gemakkelijker aan. Om zo ook het vertrouwen in jeZELF en het leven terug te krijgen.

Daarom wil ik dit graag doorgeven aan volwassenen en kinderen, hen terug te verbinden met zichzelf, zodat je je eigen keuzes kan maken, vanuit je authentieke kracht. Je authentieke leiderschap opnemen.
Dit doe ik aan de hand van het Kleuren-Wijsgedachtengoed, ontspanningsoefeningen, yoga, creativiteit en spelvorm.

Ook geef ik Kleuren-Wijze ontspanningsworkshops voor vrouwen en ook specifiek voor vrouwen met een kinderwens/zwangere vrouwen.

Meer hierover alles kan je vinden op mijn website.
Liefs,
Nele

Nele Huys
K.Elisabethplein 23
9100 St-Niklaas
België
G.S.M: 0486.48.63.44.
www.violetpuur.be


Marleen Van Schoor
Gent

Ik begeleid kinderen, jongeren en opvoeders op een speelse en creatieve manier om zo hun eigen/authentieke stem en identiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Ik ontwikkel educatief materiaal, coach individueel en geef vormingen aan groepen onderbouwd door het Kleuren-wijsgedachtegoed.

Play life
Of all the roads ahead
Follow the one that feels
like you're dancing on a rainbow.


Marleen Van Schoor
Begijnhofdries 6
9000 Gent
Tel. 0486 63 57 84
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Sandra Aendekerk

Kleurenwijs is een levenswijze die ik graag met zowel kinderen als volwassenen wil delen! Door allerlei oefeningen werken we aan de verbinding tussen je hoofd en je hart/ je gevoel.
Wat kan het je brengen? Zelfacceptatie met je kwaliteiten en je beperkingen, zelfvertrouwen, je eigen ruimte durven innemen, laten zien dat je er bent en er mag zijn, dat fouten maken mag want dat zijn leermomenten, voelen dat je er mag zijn en dat je goed bent zoals je bent, inzichten krijgen, omgaan met emoties, situaties van een afstand kunnen bekijken en dan ermee omgaan, bewuster in het leven staan, …
Hoe omgaan als ouder met je kinderen en dit ook in alle omstandigheden met liefde behandelen. Hoofd en hart in verbinding …

Spreekt het je aan en wil je dit ook? Voor jezelf en/of je kind?
Dan kan dit via individuele of groepssessies.
Neem gerust vrijblijvend contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0477/249248 en voel je welkom!


Ellen Van Gansewinkel

Dankzij Kleuren-Wijs ben ik thuisgekomen bij mezelf.
Op het Kleuren-Wijze–pad kreeg ik steeds meer inzicht in mezelf.
Daarvoor had ik mij altijd zo aangepast aan wat anderen of de samenleving van mij verwachtten, dat ik mezelf was kwijtgeraakt.
Ik wilde goedgekeurd worden door anderen en ik deed heel hard mijn best om in dat ‘hokje’ te passen.
Dit zorgde voor een grote innerlijke onrust die me erg zoekende maakte.
Ik las tal van spirituele boeken, volgde vele cursussen en telkens kwam ik tot de conclusie dat ik van mezelf moest leren houden.
Ik wist het wel en ik dacht dat ik van mezelf hield, maar toch voelde ik die liefde niet en de onrust bleef.
Kleuren-Wijs leerde me eindelijk om liefde voor mezelf te voelen en ik kon eindelijk terug de verbinding met mijn ❤️ aangaan.
Het is heerlijk om niet meer in dat hokje te moeten passen, ik voel me vrij! Mijn hart en mijn innerlijk weten deden mij voor mezelf kiezen en ik kan nu mijn eigen weg gaan.
En toen werd Gans-Eigen-Wijs geboren.
Ik, Ganske zoals mijn vrienden me noemen, ben helemaal Wijs over mezelf geworden!
En ik wil jou ook helpen om terug die verbinding met je hart te kunnen maken, zodat je je eigen weg kan kiezen!
Ik organiseer workshops voor kinderen en volwassenen, maar ook voor individuele sessies kan je bij mij terecht.
Meer informatie op de website gans-eigen-wijs of volg Gans-Eigen-Wijs op Facebook ❤️.


Cindy Bastiaens
Huis ViventO - Geel

Mijn naam is Cindy Bastiaens, en ben 'vrouw des huizes' in mijn praktijk Huis ViventO.

Huis: thuiskomen

Vivente: levendig

O: totaliteit

Huis ViventO: Een huis waar je weer thuis komt bij jezelf, om van daaruit te gaan leven vanuit jouw totaliteit.

Als kleine meisje wist ik het al snel, ik word sportjuf. Door de jaren heen bleef ik mij interesseren in verbanden tussen voeding, beweging, lichamelijke klachten, … Ik kreeg de behoefte om alle kennis die ik daarmee opgelopen had, door te geven aan jong en oud. Al snel kwam de vraag: Wat is de 'eigenlijke' oorzaak dat iedereen eigenlijk wel weet wat 'gezond' zijn is, maar het toch niet voor elkaar krijgt?
Er is zoveel advies, bijsturing, … en toch blijven we afhankelijk van anderen om er in te slagen. En dan wil ik hier bij benadrukken dat ik het heb over 'gezond zijn', in de meest ruime zin van het woord: lichamelijke,mentale, emotionele en spirituele gezondheid.

Dankzij mijn traineropleiding bij Kleuren Wijs heb ik opnieuw gevoeld hoe het is om weer thuis te komen bij jezelf. Je eigen fundament neerzetten, om van daaruit in liefdevolle verbinding te gaan met jezelf. Want dat is de sleutel van succes, liefde voor jezelf. Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen vanuit je authentieke kracht. Dan ervaar je bevrijding, onthechting … je doorvoelt echt wat jij wilt. En van daaruit een open, eerlijke en duidelijke communicatie kunnen voeren naar anderen. Dat is the spirit. In liefdevolle verbinding met jezelf in relatie staan met 'iedereen' en 'alles' om je heen.

Vanaf het moment dat jij opnieuw contact hebt met je ware zelf, voel je wat jouw behoeften zijn. En van daaruit kan je groeien naar een 'gezond' iemand. Zowel innerlijke als uiterlijk, want innerlijke schoonheid straal je zonder woorden uit. Het is niet wat je DOET, het is wie je BENT. De reis die ik met je maak naar binnen, is van onschatbare waarden. Jouw EIGENwaarde!!!


Bewegen start bij stilstaan en dat is wat ik met jong en oud wil gaan doen. Even stilstaan om van daaruit volop te bewegen, leven … in jouw totaliteit en compleetheid. Jouw gezond-ZIJN!!!

Voor meer informatie kan je terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.huisvivento.be.
Je bent van harte welkom!


terug naar boven

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren